Goto main content

Op naar een mijnenvrije wereld

Met imposante beelden en interessante weetjes leert de fototentoonstelling ‘Op naar een mijnenvrije wereld’ je alles wat je moet weten over de wereldproblematiek van landmijnen.

Wordt onze planeet ooit mijnenvrij? Welke vooruitgang is de voorbije decennia geboekt in de strijd tegen landmijnen en welke uitdagingen staan ons te wachten? ‘Op naar een mijnenvrije wereld’, een samenwerking van Handicap International en de FOD Buitenlandse Zaken, toont een overzicht van 20 jaar actie van Handicap International en de Belgische staat tegen landmijnen.

De tentoonstelling herinnert aan het belang van het internationaal verdrag tegen landmijnen, dat in 2017 exact 20 jaar bestond, aan de successen en aan de moeilijkheden bij de strijd tegen mijnen. De expo belicht ook de moed van de kinderen, mannen en vrouwen die na een mijnenongeval hun leven terug moeten opbouwen. 

Boek nu deze expo

‘Op naar een mijnenvrije wereld’ bestaat uit 6 kubussen die ’s avonds sfeervol verlicht worden. Boek ze gratis (logistieke kosten niet meegerekend) voor je school, gemeente of evenement door een mail te sturen naar [email protected].

Sophie Sophie Sophie Sophie

NEEM CONTACT OP MET
SOPHIE CLESSE

02 233 01 90

[email protected]