Go to main content

Steun Handicap International met uw bedrijf of team

Klanten kiezen meer en meer voor een merk dat zich voor het goede doel engageert. Door maatschappelijk verantwoord te ondernemen versterkt u uw positieve imago en creëert u sociaal rendement. De opbrengst van uw investering gaat naar de projecten van Handicap International. Onze organisatie kan via haar eigen communicatiekanalen uw bedrijf een verhoogde zichtbaarheid geven.

Syrië

Waarom Handicap International steunen?

Investeren in het goede doel wordt steeds belangrijker. Het kan uw bedrijf veel opleveren. U toont uw omgeving immers uw maatschappelijke betrokkenheid. Klanten kiezen bovendien meer en meer voor een merk dat zich voor het goede doel engageert. Door maatschappelijk verantwoord te ondernemen versterkt u uw positieve imago en creëert u sociaal rendement.

Met uw investering helpt Handicap International de meest kwetsbare mensen in het Zuiden.

Hoe Handicap International steunen?

  • We zijn op zoek naar weldoordachte samenwerkingsverbanden op langere termijn. Een partnerschap houdt in dat we binnen een afgelijnde periode verschillende acties organiseren waarmee u uw netwerk van uw engagement op de hoogte brengt. De opbrengst van die acties gaat naar de projecten van Handicap International. Onze organisatie geeft uw bedrijf via haar eigen communicatiekanalen een verhoogde zichtbaarheid.
  • Uw bedrijf kan Handicap International ook eenmalig steunen met een fiscaal aftrekbare gift.

Samenwerken met Handicap International

  • Hebt u interesse om in levens te investeren? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of een afspraak.
  • Tijdens een kennismakend gesprek en een brainstorm gaan we na hoe uw bedrijf ons kan steunen.
  • In een verdere fase werken we in overleg een samenwerkingsplan uit dat past binnen uw eventuele corporate social responsibility-strategie. We leggen daarbij zoveel mogelijk de link tussen de activiteiten en interesses van uw bedrijf en onze projecten.

 

 

 

NEEM CONTACT OP MET

ERIK PEETERS

02 233 01 94

erik.peeters@handicap.be