Goto main content

Jouw inzamelactie voor Handicap International

Er zijn heel wat bijzondere dagen in je leven: een geboorte, doop, verjaardag, huwelijk, pensioen … Die momenten worden onvergetelijk wanneer we ze vieren met familie en vrienden. Maar ook voor anderen kunnen ze onvergetelijk worden. Bijvoorbeeld wanneer je aan je familie en vrienden vraagt om geen cadeaus te geven, maar om in de plaats een gift te doen aan Handicap International.

Zo genieten jij, je familie en je vrienden van een fantastische dag én is er ergens iemand met een handicap die een beter leven krijgt. Want dankzij jouw actie kunnen wij onze projecten verderzetten.

Je kan onze gegevens en ons rekeningnummer rechtstreeks doorgeven. Je kan ook je eigen rekeningnummer doorgeven of een nieuwe rekening openen, vragen om op het nummer van die rekening bijdragen te storten en vervolgens het volledige bedrag op onze rekening overschrijven. In dat laatste geval geniet jij van de fiscale aftrekbaarheid van dat bedrag.

Of je kan snel en gemakkelijk een actiepagina aanmaken en doorsturen naar je vrienden. Zamel op die manier snel en efficiënt je sponsorgeld in voor de revalidatieprojecten van Handicap International.

Deel een bijzonder moment

De mogelijkheden zijn oneindig, hier alvast enkele tips!

Met familie of vrienden

Organiseer een quizavond waarvoor de deelnemende teams inschrijvingsgeld moeten betalen. Of nodig mensen uit voor een filmavond, verkoop filmtickets en laat je gasten betalen voor drankjes en hapjes. En waarom zou je jezelf niet veilen? Je kan bijvoorbeeld een week iemands afwas doen of het gras afrijden en de opbrengst ervan aan Handicap International schenken.

Op school, in je vereniging

Een sportieve uitdaging, een spaghetti-avond, een wafelverkoop… Het blijven voltreffers om geld in te zamelen met je school of je vereniging. En heb je een band of zing je in een koor? Organiseer dan een concert waarvan de opbrengst naar Handicap International gaat. Mogelijkheden genoeg dus!

Met je collega’s

Wil je baas een uurtje werken in de kantine of aan de receptie en willen jij en je collega’s hem sponsoren? En wil je bedrijf het ingezamelde bedrag verdubbelen? Een grootscheepse actie met je bedrijf kan veel betekenen voor de mensen die Handicap International helpt!

Praktisch

Neem contact op via het nummer 02 233 01 90 of stuur een e-mail naar [email protected]. Onze medewerkers geven je met plezier meer uitleg over hoe je concreet te werk kan gaan om je eigen actie op touw te zetten.

We sturen je in ieder geval een lijst met de schenkers van de giften die we dankzij jou hebben ontvangen.
En uiteraard zal Handicap International de gulle schenkers ook persoonlijk bedanken.